פרלמנתרשיש: "תיאטרון באר שבע בהיבט האישי והמקצועי, בעבר, בהווה ותוכניות לעתיד" עם אורן אהרוני

13/03/2019 | 10:15 | גלרייה, בניין אמנות - מכללת קיי

תוכן ההרצאה: תיאטרון באר שבע נוסד בשנת 1973 בהנהלת גרי בילו ששימש גם בתפקיד מנהל אומנותי. מאז התיאטרון ידע ימים טובים אך גם תקופות לא קלות , אך תמיד עם הפנים קדימה. בהרצאה יוצגו תוכניות לעתיד.

המרצה: אורן אהרוני. מנכ"ל תיאטרון באר שבע. החל תפקידו כסמנכ"ל כספים ויד ימינו של שמוליק יפרח, מנהלו הקודם של התיאטרון.

אורן יליד באר שבע נשוי ואב לארבעה בנים.

אורן בעל תואר ראשון במינהל עסקים ומשאבי אנוש, ותואר שני במינהל ומדיניות ציבורית, שניהם מאוניברסיטת בן – גוריון בנגב.

בנוסף אורן בוגר הקורס האקדמי להכשרת חשבים ומנהלי כספים מאת ביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטת תל-אביב, כמו גם היותו בוגר המסלול ללימודי ייעוץ מס וחשבונאות מאת המכללה למנהל.

את הידע והניסיון מעולם הניהול העסקי, אותן רכש במהלך השנים בתפקידים שונים במגזר העסקי, ידע לתעל לעבודתו עם הגיעו לתיאטרון באר שבע.